WARMTEPOMPEN

Verkoop, installatie en service van warmtepompen

WARMTEPOMPEN VOOR UW ZWEMBAD

Een zwembad moet plezier opleveren, en het is daarom ook van groot belang dat de temperatuur
hiervan goed geregeld is. Dat is geen probleem met een van onze warmtepompen. Deze regelen zowel
koude als warme temperaturen in uw zwembad en zijn bovendien ook heel duurzaam en
mileuvriendelijk. Reken op HJB Techniek uit Valkenswaard voor service op maat!

 

WERKING WARMTEPOMP

Een warmtepomp maakt gebruik van lucht of water uit de omgeving om de temperatuur in een ruimte
te regelen. Zo ook in een zwembad. Met gebruik van een duurzame warmtepomp kunt u water van uw zwembad zo warm of koud maken als u maar wilt. Geef de plaatsing en het onderhoud hiervan uit handen door te vertrouwen op de expertise en ervaring van HJB Techniek. Wij installeren iedere warmtepomp met de grootste zorgvuldigheid. Zo garanderen wij een optimale werking en een lange levensduur.

Bovendien vindt iedereen een andere temperatuur prettiger om in te zwemmen en kan dit ook al naar gelang het seizoen veranderen. In de zomer wilt u bijvoorbeeld lekker kunnen afkoelen, terwijl u het water in de winter graag wat warmer wil laten voelen. Met een waterpomp wordt dit een fluitje van een cent.

VOOR ELK ZWEMBAD EEN OPLOSSING

Een warmtepomp in uw zwembad laten plaatsen door HJB Techniek is in iedere situatie de juiste optie. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij u altijd voorzien van de beste producten en service. Reken op onze expertise voor al uw sport- of recreatiebaden. Maar ook als particulier kunt u met een gerust hart bij ons terecht om een warmtepomp te laten plaatsen in uw zwembad. Tevens staan wij voor u klaar voor al uw onderhoud aan uw warmtepomp.

Wilt u meer informatie over onze warmtepompen?